Anar directament a la informació del producte
1 de 1

Atàvica Natural Cosmetics

Oli d'ametlles dolces

Precio habitual €10,00 EUR
Precio habitual Precio de venta €10,00 EUR
En oferta Agotado
Impuesto incluido. Los gastos de envío se calculan en la pantalla de pago.

L'oli d'ametlles té propietats emol·lients, suavitzants i hidratants. Químicament és un triglicèrid d'àcids grassos vegetals. La fracció insaponificable de l'ametlla dolça, constituïda sobretot de esqualè, tocoferol i fitoesterols, garanteixen a la pell l'aportació de substàncies
altament nutritives. L'aplicació tòpica de l'insaponificable vegetal actua afavorint la tonicitat i l'elasticitat de la pell.

INGREDIENTS: Oli d'Ametlles Dolces.

250ml