Nuestros Activos

Els nostres Actius

"L'harmonia és l'equilibri de les proporcions entre les diferents parts d'un tot, i el resultat sempre connota bellesa."

Aquí us presentem els ingredients actius que per les seves propietats actuen ajudant i afavorint la nostra pell aportant-li tots els beneficis. Combinats entre si, eleven cadascuna de les seves qualitats maximitzant el resultat en perfecta harmonia:

Aloe Vera

INCI: Aloe Barbadensis Leaf Juice

L'acció dels nutrients naturals, els minerals, les vitamines, els aminoàcids i els enzims estimulen la reproducció de noves cèl·lules. També és un important regenerador cel·lular, tonificador i d'alta penetració a la pell. És un excel·lent potenciador en preparats protectors. Té propietats d'acció revitalitzant, hidratant, calmant i refrescant.

*En tots els productes Atàvica

Extracte de Malva

INCI: Malva Sylvestris Extract

Té acció hidratant, emol·lient i calmant, a més de millorar la tonicitat i resistència de la paret capil·lar afavorint la circulació sanguínia. Les flors de malva contenen mucílags que són higroscòpics, és a dir, són capaços d'absorbir i retenir aigua, dipositant-se a la superfície de l'estrat còrni exercint un efecte humectant i filmogen sobre la pell millorant-ne les propietats biomecàniques.

*Crema Hidratant Facial

Extracte de Hammamelis

INCI: Hammamelis Virginiana Leaf Extract)

Poseeix propietats antimicrobianes pel seu elevat contingut en tanins. La colonització bacteriana té un paper important en la dermatitis atòpica, per això s'ha demostrat que és un ingredient ideal per a la formulació de productes destinats a aquest problema dermatològic. A més, se'n coneixen les propietats astringents també derivades del seu elevat contingut en tanins. D'altra banda, és potent antioxidant per això ideal per a formulació destinades a prevenir l'envelliment cutani.

*Crema Hidratant Facial

Oli de Macadamia

INCI: Macadamia Ternifolia Seed Oil

És un oli lleuger, apte per a tota mena de pells, encara que es recomana utilitzar en pells sensibles, seques, madures i/o flàcides. A més d'utilitzar-lo sobre la cara és un oli perfecte per aplicar sobre el cabell, llavis i al contorn de l'ull si la teva pell és molt delicada. Amb una elevada presència d'àcids oleics, linolèics i esterols és un oli calmant i suavitzant amb nombroses propietats protectores. És un oli lleuger, que no obstrueix els porus de la pell (no és comedogènic) i no provoca acne ni grans. A més és perfecte per calmar les vermellors de la pell. Per tant és una alternativa natural per a una pell mixta i amb vermellors. És de ràpida absorció i no deixa la pell “oliosa” i està indicat també per a pells apagades que necessiten una dosi extra d'elasticitat, tonicitat i vitalitat. És un excel·lent oli natural antiarrugues.

*Crema Hidratant Facial

Extracte i Oli de Vid Roja

INCI: Vitis Vinifera Seed Oil, Vitis Vinifera Leaf Extract

L'extracte de vinya vermella s'obté a partir de les fulles de Vitis Vinifera. A les fulles de Vitis vinifera trobem: Polifenols, Àcids orgànics, Àcids fenòlics, i altres principis actius com: esters de l'àcid cinàmic i de l'àcid tartàric, vitamina b i c, àcid fòlic, carotenoides, proteïnes i sals minerals. L'extracte de vinya vermella s'utilitza per combatre els signes de l'envelliment cutani per l'acció segrestant dels radicals lliures i l'acció antioxidant que proporciona l'abundància de polifenols. La gran quantitat que conté d'àcids grassos essencials dota la pell de flexibilitat i un aspecte més jove.

*Crema Antioxidant Facial

Extracte d'Açaí

INCI: Euterpe Oleracea Fruit Extract

L'Açaí és una palmera que creix a Amazònia La seva fruita és una baia porpra amb concentracions d'antocianines, potents antioxidants, més elevats que la que es troba al vi vermell. És un poderós antioxidant, combat els radicals lliures que produeixen el deteriorament de la pell. Posseeix una impressionant combinació d'Omega 6 i Omega 9, àcids grassos essencials, fitosterols, vitamines, minerals i aminoàcids essencials. És altament emol·lient, és un eficaç hidratant per a productes destinats a curar la pell seca, esquerdada i millora el to de la pell i la manté jove.

*Crema Antioxidant Facial

Vitamina E

INCI: Tocopheryl Acetate

És un derivat de la vitamina E que es pot aïllar dels olis vegetals (soja o gira-sol per exemple). Té moltes propietats, però destaca per ser conegut com la vitamina de la joventut i la bellesa. És un antioxidant que protegeix les cèl·lules de tota agressió externa com la contaminació, pesticides i l'estrès, principal causa de l'envelliment prematur. La vitamina E contribueix també de manera important a la producció d'energia. S'usa sovint com una alternativa al Tocoferol pur en cosniderar-se més estable i menys àcid.

*Crema Hidratant Facial, Crema Antoxidant Facial i Crema Corporal

Extracte de Baies de Goji

INCI: Lycium Barbarum Fruit Extract

En cosmètics per a la cura de la pell és utilitzat per les seves grans qualitats antioxidants, i la capacitat daugmentar els nivells dhidroxiprolina dèrmica, el que fa augmentar el col · lagen de la pell. Milloren el metabolisme cel·lular cutani pel seu potent poder antienvelliment, accelera el creixement de noves cèl·lules que fan que la pell sigui més suau, elàstica (acció antiedat); tornant tota la joventut a la pell de la cara i del coll, de manera natural i no agressiva.

*Crema Antioxidant Facial

Manateca de Karité

INCI: Butyrospermum parkii Butter

Actua com a factor hidratant, emol·lient i protector de la pell. És un poderós agent hidratant i molt nutritiu. Gràcies a la seva riquesa en àcids grassos insaturats, és un regenerador cel·lular natural amb grans propietats suavitzants i reestructurants proporcionant a la pell una major fermesa i suavitat.

*Crema Corporal

Oli d'Ametlles Dolces

Pru-nus amygdalus Dulcis Oil

L'oli d'ametlles té propietats emol·lients, suavitzants i hidratants. Químicament és un triglicèrid d'àcids grassos vegetals. La fracció insaponificable de l'ametlla dolça, constituïda sobretot d'esqualè, tocoferol i fitoesterols, garanteix a la pell l'aportació de substàncies altament nutritives. L'aplicació tòpica de la part insaponificable actua afavorint la tonicitat i elasticitat de la pell.

*Crema Corporal, Oli d'Ametlles Dolces

Extracte de Ginkgo Biloba

INCI: Ginkgo biloba Leaf Extract

Té propietats descongestives i antioxidants. És ric en lactons terpènics i flavonoides, molècules capaces de contrarestar l'efecte nociu dels radicals lliures protegint la pell de les agressions externes i de l'estrès molecular. Retorna a la pell la lluminositat i ufana natural.

*Crema Corporal

Extracte de Cua de Cavall

INCI: Equisetum arvense Extract

Intervé en la síntesi de col·lagen i contribueix a donar consistència i duresa a estructures com ara ossos, tendons, ungles, pèl, cartílags, còrnia, etc. La cua de cavall és una planta medicinal de gran interès pel seu poder remineralitzant. Aquesta acció es deu al seu contingut en minerals i sobretot en silici.La incorporació de la cua de cavall al
món de la cosmètica té com a objectiu ajudar que la pell trobi un equilibri natural, gràcies al contingut en sals minerals i vitamines. Aquests elements ens brinden la forma natural de recuperar la vitalitat i millorar la pell.

*Crema Corporal

Oli de l'Arbre de Te

INCI: Melaleuca Alternifolia Leaf Oil

Amb propietats antisèptiques, l'oli d'arbre de te afavoreix la cicatrització de ferides, ajudant també a la seva desinfecció. A més contribueix a mantenir la hidratació natural del cutis i els cabells, sobretot en pells seques i molt seques. Ajuda a regenerar i oxigenar les cèl·lules, netejant-les i depurant-les.

*Gel d'Aloe Vera i arbre de te, Gel Higiene Íntima

Extracte d'arrel de Jenjibre

INCI: Zingiber Officinale Root Extract

Conté gingerol, un antioxidant que li dóna aroma i picor. A la pell, combat els efectes dels radicals lliures, a més d'uniformar el to i suavitzar-la.

*Gel de Bany

Oli Essencial de Lavanda

INCI: Lavandula officinalis Flower Oil

A la pell l'oli essencial de lavanda destaca per ser un gran regenerador de les cèl·lules cutànies. És molt usat en tractaments d'acne, pells deshidratades i agredides. Així com per a pells sensibles.

*Gel de Bany, Xampú

Oli de Camèlia

INCI: Camellia oleifera Seed Oil

L'oli de camèlia té una tradició mil·lenària a Àsia, conegut com el secret de bellesa de les Geishas. S'utilitza per al tractament de pell, cabells i ungles. Es caracteritza per la seva ràpida absorció i la seva agradable olor. És hidratant i cicatritzant. El seu ús per a tractaments de la pell és el principal, amb un gran nombre d'aplicacions, com són: tractament d'arrugues, tractaments de recuperació de ferides, complement de neteja de la pell, etc. Es pot elaborar en cremes, usat també per a mans, o fins i tot en sabons.

*Gel de Bany

Oli Essencial de Pomelo Blanco

INCI: Citrus Paradisi Peel Oil

Es recomanen les seves propietats antisèptiques, desintoxicants, diürètiques, antiedematosas. En cosmètica l'oli essencial de pomelo és molt utilitzat com a tònic, revitalitzant, antiacne i per a pells cansades i fatigades. També es pot afegir a xampús per enfortir el creixement dels cabells.

*Gel de Bany, Xampú, Gel Higiene Íntima

Esqualè

INCI: Squalane

És d'origen 100% vegetal i es pot extreure del segó d'arròs, el germen de blat o les olives verdes. És un emol·lient que penetra a la pell restaurant la barrera lipídica i protegint de la deshidratació gràcies al fet que presenta una gran similitud amb els lípids naturals de la nostra pell per la qual cosa la suavitza i millora la seva elasticitat, reduint els signes d'envelliment. Proporciona un tacte sedós i és molt estable a loxidació. Repara i suavitza els cabells mantenint la seva hidratació.

*Xampú 

Extracte de llavors de Daikon

INCI: Raphanus Sativus Seed Extract

És un bon emol·lient. Dóna força i brillantor als cabells i augmenta la funció de barrera de la pell.

*Champú

Oli de llavors de Gira-sol

INCI: Helianthus Annuus Seed Oil

L'oli de gira-sol és un oli lleuger, per això és molt recomanat per a la cura de les pells normals i mixtes. És molt ric a Vitamina E i àcid linoleic, per la qual cosa ho fa un actiu poderós per protegir la pell dels radicals lliures i retenir la humitat. Reforça els cabells i preveu l'envelliment capil·lar, alleuja les irritacions al cuir cabellut, hidratata i té propietats emol·lients.

*Champú

Extracte de Romero

INCI: Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

Té acció antisèptica que actua sobre la flora que causa la mala olor corporal A més perfuma i cuida la pell.

*Champú

Extracte d'olivera

INCI: Olea Europaea Leaf Extract

Gràcies al seu poder antioxidant, l'oliva ajuda a protegir la pell contra els efectes nocius dels radicals lliures, endarrerint l'envelliment de la pell. També té propietats humectants que mantenen la pell elàstica, hidratada i llisa.

*Gel Higiene íntima

Extracte de Sàlvia

INCI: Salvia officinalis Leaf Extract

Té activitat antibacteriana que inhibeix bacteris Gram negatius i Gram positius que produeixen acne, a més té acció astringent i calmant.

*Gel Higiene íntima

Extracte i Oli de Farigola

INCI: Thymus vulgaris Flower/Leaf Extract, Thymus vulgaris Oil

Té tant una activitat antibacteriana com davant de gèrmens. L'extracte de farigola és recomanable a l'hora de formular productes cosmètics amb activitat antiirritant.

*Gel Higiene Íntima

.